Werken aan perspectief

  

Loopbaanscan

De loopbaanscan (inzicht in persoonlijkheid, drijfveren, interesses en competenties) plus twee gesprekken.

E-coaching tarief € 295,- incl. btw
Live coaching tarief € 350,- incl. btw


De loopbaanscan is een persoonlijk adviestraject dat bestaat uit twee online adviesgesprekken en een aantal vragenlijsten en opdrachten die je per email ontvangt.

Tijdens het eerste gesprek stellen we vast wat je loopbaanvraag is en welke informatie we nodig hebben om je loopbaanvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarna ga je aan de slag met opdrachten en vragenlijsten. Ik maak graag gebruik van de vragenlijsten van uitgeverij Ixly. In het 2e gesprek nemen we de resultaten van de vragenlijsten en de opdrachten door. Na afloop van dat gesprek krijg je een advies mee.

Waar?

Je kan dit traject gewoon vanuit huis volgen want de gesprekken zijn online, via een videogesprek. Ik gebruik daarvoor Google Hangouts, MS Teams, Zoom Whatsapp of Whereby. Correspondentie gaat via e-mail. Voor € 55,- extra kunnen de gesprekken ook face-to-face in Amsterdam of Landsmeer voor wie daar prijs op stelt.

Starten?

Misschien wil je even kennismaken of wat vragen stellen voor je met mij in zee gaat voor het ontwikkeladvies. Als je me belt, een Whatsapp, Telegram of email bericht stuurt kunnen we dat bespreken of een bel afspraak maken.

Als je meteen wil starten kan dat natuurlijk ook.  Vul dan het contactformulier.

Contactformulier