Werken aan perspectief

  

Loopbaancoaching voor wie niet in een hokje past

ESANS biedt loopbaanbegeleiding aan werknemers en werkzoekenden die hun talenten graag inzetten voor waardevol werk. Ik help je in kaart te brengen welke loopbaankeuzes bij je passen en hoe je fijner kunt functioneren. 

Ik bied kennis, ervaring, professionaliteit en aandacht. Verhelderen, richting geven, de blik verruimen en vertrouwen in eigen kunnen zijn belangrijke onderdelen van elk traject.

Loopbaanvraagstukken in een complexe realiteit zijn mijn specialisatie. Liefst word ik geconfronteerd met vraagstukken waarvoor geen kant- en klare oplossing voorhanden is. Ik maak graag kennis met mensen die zich herkennen in de uitzondering op de regel, voor wie geen enkel hokje past.

Trefwoorden

• Observatief luisteren
• Verhelderen en concretiseren
• Perspectieven toevoegen, de blik verbreden
• Experimenteren en leren
• ADHD
• ASS (autisme)
• Hoogbegaafdheid en hoge intelligentie


 

Loopbaancoaching / wandelcoaching

Tarief particulier € 70,- excl. btw per uur

Bij coaching voeren we individuele gesprekken om meer inzicht te krijgen in wat er speelt om oplossingen te zoeken voor door jou ingebrachte problemen. We werken aan vaardigheden die jij graag wilt verbeteren om je doelen te behalen. Na een intakegesprek maken we afspraken over de thema's, de opdrachten en het aantal gesprekken.

Lees meer

 

 

Loopbaanscan
De loopbaanscan (inzicht in persoonlijkheid, drijfveren, interesses en competenties) plus twee gesprekken.

E-coaching tarief € 295,- incl. btw
Live coaching tarief € 350,- incl. btw

Wil je meer inzicht in je sterkste punten, je capaciteiten, je toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt en je diepste drijfveren? Met een loopbaanscan krijg je een goed beeld van wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Na twee gesprekken en het invullen van een aantal online vragenlijsten krijgt en je een rapport en suggesties voor verdere actie en ontwikkeling.

Lees meer

* Tarieven voor particulieren